emmi Steri UVC LED - Bakteriefri i hverdagen

1,301.36 SEK

emmi ® -Steri UVC LED
Fri for bakterier i hverdagen

Beskyt dit helbred mod bakterier på bare 3 minutter uden brug af kemikalier eller rengøringsmidler.
Helt sikker at bruge takket være den indbyggede sikkerhedsføler og automatisk slukning er emmi ® -Steri UVC LED udviklet ved hjælp af UV-C stråler til tør desinfektion af alle typer genstande.
Bærbar og nem at bruge - perfekt til dit hjem, kontor eller ferie.

lager: Only 2 item(s) left in stock

emmi ® -Steri UVC LED - Fri for bakterier i hverdagen!

I hverdagen kan det ikke udelukkes, at vi kommer i kontakt med bakterier gennem personlig kontakt eller blot ved at røre ved hverdagens genstande.
Nyd sikkerheden ved at kunne bruge din mobiltelefon, briller, kuglepen eller andet fri for bakterier og bakterier på få minutter. Du kan være sikker på, at der ikke kommer skjulte kemikalier til din krop.

Funktioner og funktionalitet:

1. Dræber op til 99,99% af alle bakterier og bakterier på 3 minutter: 

UVC-lyset kan ødelægge bakteriens DNA og dræbe alle slags bakterier.
Emmi ® -Steri UVC LED kombinerer 8 UV- og LED-lamper, som har en dobbelt optisk bølgelængde på 395 nm + 280 nm ved brug af en dobbelt lyskilde og en dobbelt energifunktion. Et reflekterende glas er monteret på undersiden af kassen, der reflekterer UV-lyset, når enheden er i drift, så den steriliserer bakterierne fra alle vinkler.

2. Stemmemeddelelse og lysdisplay:
Der er en stemmemeddelelse for alle processer, for eksempel: "Steriliseret" eller "Sterilisering afsluttet". Når sterilisatoren er tændt, tændes alle de hvide lys og blinker en gang. Når enheden er i standbytilstand, lyser de hvide lys kontinuerligt uden at blinke. Den hvide rulletekst er tændt, når enheden steriliseres.

3. Sikkerhedsføler og automatisk slukning:
Ved hjælp af en indbygget tyngdekraftssensor slukkes enheden straks, hvis låget åbnes under sterilisering, så din hud ikke udsættes for UVC-lys. Derudover slukkes enheden automatisk efter 15 timer i standbytilstand, da den har en indbygget strømbesparende detektionsfunktion.

4. Sterilisering uden kemikalier eller rengøringsmidler:
emmi ® -Steri UVC LED
hjælper dig med at leve et sikkert og sundt liv uden at bruge aggressive rengøringsmidler og kemikalier. UVC-lyset ødelægger bakteriernes DNA og undertrykker deres evne til at reproducere. CE- og FCC-certificeret.

5. Bærbar og nem at bruge:
Tilslut sterilisatoren til en strømkilde. Åbn låget, læg emnerne, der skal steriliseres i beholderen, luk låget og tryk på start- og stopfunktionen i et halvt sekund for at starte sterilisering. Efter 3 minutter slukkes enheden automatisk, og en meddelelse (sterilisering er over) lyder, og sterilisationen er afsluttet. Tryk på start- og stopfunktionen i 3 sekunder for at slukke for sterilisatoren.

emmi ® -Steri UVC LED - På 3 minutter fri for bakterier i hverdagen!

 

Leveringsomfang emmi ® -Steri UVC LED:
  • 1 x emmi ® -Steri UVC LED- enhed
  • 1 x strømstik og kabel
  • 1 x holder til placering af emnerne
Tekniske specifikationer:
  • Indgangsspænding: 10 V - 700 mA
  • Effekt: maks. 8 W.
  • LED: 8 LED-lamper
  • Mål: 216 mm x 105 mm x 70 mm
  • Bølgelængde: 260-280 nm
  • Indgangsgrænseflade: Type-C USB
  • Timer: 180 sek. / 3 min.

Det finns inga recensioner här. Vi kommer gärna om du vill rapportera som den första.

Lägg recension: