Emmi®-Skin - Flåt- og myggestop

132.51 SEK

Naturbeskyttelse helt uden skadelig kemi.

Vores flåt- og myggestop er udviklet til mennesker, men har vist sig også at være særdeles anvendeligt til hunde og andre kæledyr.
Den kommer i en flaske med en pumpefunktion, så du kan bruge den på farten.

Den duftende og hudvenlige emmi®-skin flåt- og myggestop giver optimal beskyttelse mod flåter og myg. Den er fremstillet af ekstrakter af copra-olie, lavendel og sort spisskum af høj kvalitet, indeholder ingen kemiske tilsætningsstoffer og produceres på en rent naturlig og miljøvenlig måde.

Beskytter mod flåter og myg

  • Anti-inflammatorisk
  • Lindrer kløe
  • Lindrer smerte
  • Uden skadelige kemikalier!
lager: Leadtime is 2-5 day(s)

Beskrivelse
Myg kan være meget irriterende, de kan overføre alvorlige sygdomme som malaria eller gul feber i mange regioner i verden, og deres sting kløe og forbrænde. Flåter er på den anden side også frygtede sygdomsbærere, som kan forårsage infektion.

Derfor anbefales det ikke kun, når du rejser for at få detaljerede oplysninger om sygdomsrisici og insektbeskyttelse. Ved at bruge vores emmi®-hudmærker og mygbeskyttelse kan du forhindre bid af blodsugerne og derved forhindre overførsel af sygdommen.

Især når det kommer til fritidsaktiviteter og udendørssport, er det vigtigt at have emmi®-hudfryd og myg klar til beskyttelse. Både myg og flåter opfatter udåndet kuldioxid og opfatter også lugten af ​​sved som særlig attraktiv. Dette er grunden til, at disse insekter angriber dig specielt ofte, når du er udendørs og laver sport udendørs.

Gennem målrettet brug af vores emmi®-skin flåt- og myggestop kan både flåter og myg afskrækkes så vidt muligt. For børn under 2 år og personer med følsom hud anbefaler vi, at du tester et lille område af huden.

VIGTIGT:
Kokosolie størkner under 18-20 grader Celsius.
Fjern IKKE Pumpefunktionen, når konsistensen af midlet bliver fast, og ikke længere kan pumpes ud af flasken, da den ikke fungerer efterfølgende.
Varm flasken op i varmt vand eller i solen, så indholdet bliver til væske igen.

ANVENDELSE:
Fordel beskyttelsesmidlet på din hund og dig selv på alle steder hvor flåt eller myg kan sætte sig.
Midlet virker i 1-2 timer.
På særligt udsatte områder (f.eks. i tæt skov) anbefales det, at du bruger det hver time.
Husk selv at smøre det på bare ben og arme, inden du går på havearbejde.

Ingredienser i Emmi-Skin Flåt- og myggestop:
Udtræk af kokosolie Lavendel ekstrakt
indhold: 150ml

Det finns inga recensioner här. Vi kommer gärna om du vill rapportera som den första.

Lägg recension: