Vetericyn VF + Plus Hydro-Gel 5-pak

1,277.39 SEK

Vetericyn VF + Plus Hydro-Gel

Perfekt til sårbehandling med ultralyd!
til hunde, katte og heste

Vetericyn VF + Plus Hydro-Gel er en moderne sårpleje til dyr (hunde, katte, heste). Vetericyn VF Hydro-Gel kan bruges til forsigtig rensning og desinfektion af sår og stærkt stressede hudområder. Vetericyn VF + Plus Hydro-Gel sikrer en optimal fugtbalance. Dette forhindrer såret i at holde fast i bandagen. På grund af den blodcirkulationsfremmende og antiinflammatoriske effekt af ultralyd anbefaler vi, at du bruger synergipotentialet hos vores

emmi-pet med Care P2 ultralyds børstehoved i kombination med Vetericyn VF + Plus Hydro-Gel til rengøring og desinfektion af hud og sår. Velegnet til alle hudtyper, alle livsstadier og alle dyrearter.

Ideel til ekstra sårpleje i kombination med vores emmi-pet!

lager: Leadtime is 2-5 day(s)

BESKRIVELSE

Vetericyn® VF + Plus Hydro-Gel er en moderne sårpleje til dyr (hunde, katte, heste). Vetericyn® VF Hydro-Gel kan bruges til mild rensning og desinfektion af sår og stærkt stressede hudområder. Vetericyn® VF + Plus Hydro-Gel sikrer en optimal fugtbalance. Dette forhindrer såret i at holde fast i bandagen.

Udnyt den cirkulationsfremmende og antiinflammatoriske virkning af ultralyd og optimer synergipotentialet hos vores emmi-pet i kombination med Vetericyn® VF + Plus Hydro-Gel til rengøring og desinfektion af hud og sår.

Brugsanvisning:

Ryst godt før brug. Fjern om muligt frakken fra den tilsvarende overflade, skub om nødvendigt. Juster sprøjtedysen og fugt region området med Vetericyn® VF + Plus Hydro-Gel. De belægninger, der anvendes til disse hudområder, bør også befugtes i god tid med Vetericyn® VF + Plus Hydro-Gel. Påfør Vetericyn® VF + Plus Hydro-Gel 3-4 gange dagligt (ca. 1ml / cm2). Luk godt efter brug. Vetericyn® VF + Plus Hydro-Gel er designet således, at den klæber til de påførte overflader og fordamper langsomt. Det betyder, at det ikke er nødvendigt at tørre film eller rester af.

Henstilling

Placer emmi®-pet Care Ultraslyd børstehovedet på emmi®-pet håndstykket og fugt med vand. Påfør Vetericyn® VF + Plus Hydro-Gel på det område, der skal behandles, og hold den påkoblede enhed på toppen. Behandlingen kan gentages så ofte som ønsket indtil det ønskede resultat opnås.

Tips:

Hvis lægehjælp er påkrævet, skal emballagen eller etiketten være klar. Opbevares utilgængeligt for børn. Læs etiketten inden brug. Må ikke spise, drikke eller ryge under brug. Ved kontakt med øjnene: Skyl forsigtigt med vand i flere minutter. Fjern kontaktlinser, hvis det er muligt. Fortsæt skylning.

Brug biocidholdige produkter sikkert! - Læs altid mærkning og produktinformation inden brug!

Opbevaring: Opbevares på et køligt, godt ventileret sted. Holdes væk fra varme, gnister, åben ild og varme overflader. Ryg ikke under brug.

Ideel til ekstra sårpleje i kombination med vores emmipet!

 

Ingredienser:

Aktive:

  • Hypochlorous acid

 Inaktive:

  • Electrolysed water
  • sodium chloride
  • sodium hypochlorite
  • lithium-magnesium-sodium silicate
  • sodium bicarbonate
  • phosphates
  • sodium sulfate

Indhold

  • 5 x Vetericyn®VF +Plus Hydro-Gel - 120 ml

Det finns inga recensioner här. Vi kommer gärna om du vill rapportera som den första.

Lägg recension: