Emmi-dent Nature

92.45 SEK

emmi®-dent Natur ultralyd tandpasta - 75ml

emmi®-dent Natur indeholder ingen pebermynte smag.

Som en del af emmi®-dent tandrensning og mundhygiejne med 100% original ultralyd sikrer de specielle ultralydstandcremer fra emmi®-dent en optimal rengøringseffekt ved dannelsen af mikrobobler.

Leveringsomfang:
1 tube emmi®-dent-natur - 75ml

Dette produkt er vegansk og indeholder ikke fluorider, gluten, nanomaterialer eller mikroplastik.

emmi®-dent Natur - Se frem til sunde tænder og tandkød.

lager: Only 4 item(s) left in stock

Som en del af emmi-dent's tandrensning og mundhygiejne med 100% original ultralyd sikrer de specielle ultralyds tandpastaer fra emmi-dent optimale rengøringseffekter gennem dannelsen af ​​mikrobobler.

De originale ultralyd og ultralyds tandcreme udgør millioner af mikrobobler i munden hvert sekund. Mikroboblerne trænger ind i mellemrummet mellem tænderne og ind i de mindste huller, imploderer gennem ultralydens luftvibrationer og fjerner urenheder, fødepartikler, plak og bakterier.

Ved hjælp af den originale ultralyd eliminerer ultralydsbørstning slid på tænderne. På grund af dette er emmi-dent ultralyds tandpasta mild for din emalje og tandkød. Tænderne bevarer deres naturlige beskyttelse mod bakterier og bakterier, og risikoen for tand- og mundsygdome kan reduceres væsentligt.

Mennesker med følsomme, betændte eller forfaldne tandkød kan endelig trække vejret igen. Smerter i tænder rengøring og mundhygiejne er en ting fra fortiden.

Leveringsomfang:
1 emmi-dent Natur ultralyd tandpasta - 75ml

Dette produkt er vegansk og indeholder ikke fluorider, gluten, nanomaterialer eller mikroplastik.

emmi®-dent Natur - Se frem til sunde tænder og tandkød.

Det finns inga recensioner här. Vi kommer gärna om du vill rapportera som den första.

Lägg recension: