Emmi-pet 2.0 Ultralyd Basis sæt - Version 2

Populær
-5%
1.406,95 DKK
1.481,00 DKK
Du sparer: 74,05 DKK

Tag et kig på, hvorfor vores Emmi-pet er så populære og effektive.

Dette er hvad Emmi-pet 2.0 basissættet kan!

2. generation af Emmi-pet ultralyds tandbørste til dyr nu!
Ved at forbedre ultralydscyklussen har Emmi-pet ultralyds tandbørste fra 2. generation en meget bedre måde at arbejde med hud og tænder på.
Dette fører til et endnu bedre rengøringsresultat end hos din forgænger fra 1. generation.

Men hvad betyder "forbedringen af ultralydscyklussen"?

  • Ultralyden transporteres til det område, der skal behandles (hud / pels eller tænder) med urets hastighed. Ved at øge cyklushastigheden transporteres ultralyden mere jævnt til det berørte område. Omvendt fører dette til et forbedret rengøringsresultat og gør opgraderingen til Emmi-pet 2.0 basissættet så effektiv.

Beskrivelse:

Emmi-pet 2.0 basissættet er velegnet til alle kæledyrsejere, for hvem deres firbenede vens sundhed og pleje er en personlig bekymring. Dette sæt indeholder alt, hvad du har brug for til smertefri, skånsom og grundig fjernelse af plak og bakterier fra dit kæledyr.

Sortimentet omfatter 2. generation Emmi-pet ultralyds tandbørste samt en ladestation, to Emmi-pet ultralydsudstyr (1 x stor / 1 x lille), Emmi-pet ultralyds tandpasta til dyr og en pakke palisander pinde (10 stykker pr. pakke).

Ved regelmæssig brug vænner dyret sig hurtigt til sin ultralyds tandbørste 2.0.
For at forhindre tandsten, tandkødsbetændelse og sekundære sygdomme anbefaler vi regelmæssig brug af Emmi-pet ultralyds tandbørste 2.0 . Dette giver også dyret et mærkbart friskere ånde.

Emmi-pet ultralyds tandbørsten er blevet certificeret som et dyrevelfærdsprodukt af specialistbureauet for dyrevelfærd og dyrevelfærd (FTT) i Østrig.

Emmi-pet - patenteret ultralydsteknologi.

Bemærk: Tilbehøret må kun rengøres med vand!

Lager: Leveringstid er 2-5 arbejdsdagedage dag(e)
Lis Sørensen 26/11/2021

Helt fantastisk at børste min hunds tænder med. Den havde mange tandsten, og de er helt væk nu! - Den har heller ikke dårlig ånde mere og tandkødslommerne er fine og rene

Tilføj anmeldelse: