emmi dent børn

45,00 DKK

emmi-dent Kids - Ultrasonisk tandpasta til børn - 75ml

Kun det bedste til dine børn - emmi-dent Kids.
 
Med 100 % original ultralyd og den nye emmi-dent Kids ultralydstandpasta, der er specielt udviklet til børn, kan du pålideligt beskytte dine børns tænder mod huller i tænderne og plak lige fra starten.
 
Leveringsomfang:
1 emmi-dent Kids - 75ml
 
emmi-dent Kids - sunde og skinnende hvide tænder lige fra starten.
Lager: 12 stk tilbage på lager
emmi-dent Kids - Ultrasonisk tandpasta til børn
Kun det bedste til dine børn - emmi-dent Kids.
 
Med 100 % original ultralyd og den nye emmi-dent Kids ultralydstandpasta, der er specielt udviklet til børn, kan du pålideligt beskytte dine børns tænder mod huller i tænderne og plak lige fra starten.
 
Ofte lægges der ikke tilstrækkelig vægt på børns tandsundhed. Dette fører til huller i tænderne, paradentose og endda tandtab i en tidlig alder. Læg grunden til sunde tænder med den 100 % originale ultralyd fra emmi-dent og den nye ultralydstandpasta emmi-dent Kids. Et langt liv.
 
At børste deres tænder bliver nu endnu sjovere for dine børn. Ved at bruge emmi-dent Kids beskyttes tandemaljen endnu mere og dine "børn" vil helt sikkert elske smagen. Prøv det!
 
Dette produkt indeholder ikke gluten, nanomaterialer eller mikroplast.
 
Som en del af emmi-dent tandrensning og mundhygiejne med 100% original ultralyd sikrer de specielle ultralydstandpastaer fra emmi-dent en optimal renseeffekt gennem dannelse af mikrobobler.
 
Den originale emmi-dent ultralyd og emmi-dent ultralyd tandpastaer danner millioner af mikrobobler i munden hver brøkdel af et sekund. Mikroboblerne trænger ind i mellemrummene og ind i de mindste sprækker, imploderer på grund af ultralydens luftvibrationer og fjerner urenheder, madrester, bakterier og bakterier.
 
Ved at bruge den originale emmi-dent ultralyd er der ikke behov for slibende børstning af tænderne. Dette er grunden til, at emmi-dent ultralyds-tandpastaer er så skånsomme mod din tandemalje og tandkød. Tænderne bevarer deres naturlige beskyttelse mod bakterier og bakterier, og risikoen for tand- og tandkødssygdomme kan reduceres markant.
 
Leveringsomfang:
1 emmi-dent Kids - 75ml
 
Bemærk venligst instruktionerne til børn: 
Brug kun en mængde ultralydstandpasta på størrelse med en ærte. For at undgå at sluge ultralydstandpastaen for meget, skal du holde øje med dit barn, mens du børster tænder. Dette produkt indeholder 500 dele per million (ppm) fluorid. Hvis dit barn også tager fluor, skal du kontakte din tandlæge eller familielæge.

emmi-dent Kids -
sunde og skinnende hvide tænder lige fra starten.

Ingredienser emmi-dent Kids
• Aqua - vand
• Hydreret silica - silicagel (siliciumdioxid)
• Sorbitol - sorbitol (sorbitol)
• Propylenglycol - propylenglycol
• Sodium C14-16 Olefin Sulphonate - Sodium C14-16 Olefin Sulphonate
• Cellulosegummi - cellulose
• Natriumfluorid - natriumfluorid
• Natriumsaccharin - natriumsaccharin
• Sodium Methylparaben - Sodium Methylparaben
• CI 77891 (Titaniumdioxid) - Titaniumdioxid (E171)
• Aroma
 
emmi-dent Kids indeholder ingen gluten, ingen nanomaterialer og ingen mikroplast.
*) Produktet indeholder 500 ppm fluor.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: