GranVital BallRoller 10 + 1 sæt

1,651.00 SEK

Køb 10 og få 1 BallRoller GRATIS!
GranVital Ball Roller med en øjeblikkelig varmende effekt.
75 ml (1 BallRoller) rækker til i alt cirka 140 påføringer

lager: Leadtime is 2-5 arbejdsdage day(s)

GranVital Ballroller 10 + 1 sæt

Alternativet til varmeplastre som et sæt med 10 + 1 GRATIS ballroller

med en mærkbar øjeblikkelig effekt og PureBodyPhysics © teknologi!

Varme sætter gang i vores organisme med GranVital BallRoller 10 + 1 sæt. Det udvider karrene, og transportsystemerne kan arbejde hurtigere. På den måde kan antistoffer fra vores immunsystem hurtigere komme til "brugsstedet", og "affaldsstoffer" kan transporteres væk hurtigere. Varmen er også med til at afspænde muskelgrupper målrettet. Også her spiller udvidelsen af ​​blodkarrene ved hjælp af varme en afgørende rolle. Så varme hjælper overalt, hvor en stigning i blodgennemstrømningen bidrager til velvære, for at løse muskelproblemer eller blokeringer og spændinger. Samtidig forbedrer det elasticiteten af ​​sener og ledbånd.

Denne viden om emnet varme motiverede GranVital til at udvikle "free-move" Ball Roller med HotSense-effekten. Den kan bruges specifikt til dybere blokeringer og spændinger.

"Free-move" kuglerullen giver varme uden irritation. Afslapper, løsner og komplementerer træningen, træningen eller behandlingen perfekt. Dette produkt er specielt beregnet til den regenerative sektor. Ball Roller er den perfekte ledsager til punktlige klager, for med varmen har smerten en stor modstander.

- Let at påføre
- Hygiejnisk og rent
- Ingen kemisk virkning
- Ingen capsaicin eller nonivamid
- HotSense Effekt
- ingen fremmedlegemer på huden (såsom et plaster)
- Intensiv opvarmning, beroligende og uden irritation.

Som?
Påfør roll-on på et målrettet måde.
Små mængder er tilstrækkelige.

Hvornår?  
I akutte tilfælde.
Før og efter behandlinger og træning.
Lindrer dybe spændinger og blokeringer
eller simpelthen for alle, der elsker varme!

GranVital BallRoller 10 + 1 sæt er ideel til familien eller til regelmæssig brug. Du kender måske også folk, som du gerne vil give en særlig fornøjelse med varmen fra GranVital Ball Roller.

GranVital BallRoller 10 + 1 sæt til apoteker og forhandlere

Hvis du er forhandler og gerne vil købe et GranVital BallRoller 10 + 1 sæt med jævne mellemrum, har vi attraktive prisfordele klar til dig. Kontakt venligst vores engrosafdeling for dette. Du kan nå din kontaktperson, Kim Kingo, via e-mail på: info@kingoagentur.dk

Det finns inga recensioner här. Vi kommer gärna om du vill rapportera som den första.

Lägg recension: