Emmi-pet 1.0 - Ultralyd Basis Sæt - Version1

1,720.13 SEK

Effektiv tandpleje og mundhygiejne til dit kæledyr. Emmi ®

-dent ultralydsteknologien har vist sig at være meget effektiv til at rense mennesketænder i årevis. Disse positive egenskaber, specielt tilpasset til dyrenes behov, var fokus for udviklingen af ​​vores emmi ® -kæledyr . Vi har teknisk videreudviklet vores emmi ® -pet for at tilbyde dig endnu bedre funktionalitet og brugervenlighed. Nye funktioner i emmi ® -pet :

  • Energibesparende funktion - automatisk slukning efter 6 minutter
  • Opladningsindikator lyser nu blåt. Når emmi ® -pet er fuldt opladet, slukker opladningsindikatoren
  • Registrering af tilbehør - Emmi ® -pet kan ikke tændes uden tilbehør. Den slukker også, hvis tilbehøret fjernes under drift. Dette sikrer, at enheden ikke kan oplades, når den er tændt uden vedhæftet fil
lager: Leadtime is 2-5 day(s)
Emmi ® -pet Basic Set er velegnet til alle kæledyrsejere, for hvem deres firbenede vens sundhed og pleje er et personligt anliggende. Dette sæt indeholder alt hvad du har brug for til smertefri, skånsom og grundig fjernelse af plak og bakterier fra dit kæledyr.

Sættet inkluderer emmi ® -pet ultralydstandbørsten, en ladestation, to emmi ® -pet ultralydstilbehør (1 x stor /1 x lille) og emmi ® -pet ultralydstandpastaen til dyr.

Ved regelmæssig brug vænner dyret sig hurtigt til Ultralydstandbørsten. For at forebygge tandsten, tandkødsbetændelse og sekundære sygdomme anbefaler vi regelmæssig brug afemmi ® -pet tandbørste. Dette giver også dyret mærkbart friskere ånde. Emmi ®

-pet ultralydstandbørsten er blevet certificeret som et dyrevelfærdsvenligt produkt af Fachstelle für tiergerechte Tierhaltung und Tierschutz (FTT) i Østrig. emmi ® -pet – patenteret ultralydsteknologi.

Bemærk: Tilbehøret bør kun rengøres med vand!

Funktioner og funktioner:
• Rengør med 100% Original Ultralyd - maks. 96 millioner luftcirkulationer
• Lydløs. Glat og uden børstning.
• Den originale ultralyd trænger dybt ind i tandkødet og tandkødslommerne, og rengør dem grundigt.
• Øger blodcirkulationen.
• Forebygger tandsten
  
Indhold emmi®-kæledyr Basis Sæt:
1 emmi®-pet håndstykke
1 emmi®-pet 100-240A ladestation
1 emmi®-pet A1 / A2 ultralydsbørster (1 stor / 1 lille)
1 emmi®-pet ZA Ultrasonic Tandpasta - 75ml
Daniel Wondra 08/05/2018

Fantastisk produkt og god service. Tak for den udførlige information og support!

Birte Johansen 03/10/2018

Jeg har haft emmi-pet i en måned nu. Min korthårede hønsehund, Cinne, har fået børstet tænder et par gange om ugen. Det ser ud til det hjælper på tandsten. Hunden vil gerne tygge lidt på tandpastaen.

Mette Lykke Andersen 05/10/2018

Jeg har nu anvendt emmi-pet 1 gang ugentligt i den første måned på Benni som er en Jack russel terrier Det er jo lidt tidligt at sige, men umiddelbart virker hans tænder renere, specielt oppe i tandkødskanten. Jeg er optimistisk og er glad for mit køb.

Birgitte Christensen Hviid 07/10/2018

Jeg har haft emmi-pet i ca. 1år. på mine engelske Cocker Spaniels, Carla og Wera Jeg børster tænder på dem ca, hver 14.dag. 1. gang jeg brugte det forsvandt tandsten på især hjørnetænderne! Nem at anvende, da ingen lyd eller bevægelse er i børstehovedet og hundene finder sig fint i det.

Lägg recension: