NAVELO Mobility Spray

159,00 DKK

eksklusiv forsendelse

NAVELO Mobility Spray

Ved akutte skader og smerter er kulde ofte det bedste fysiske middel til at fremme regenerering, fordi afkøling indsnævrer blodkarene og dermed stopper hævelser og hæmmer betændelse. Skader såsom blå mærker, hævelser eller muskelspændinger skal behandles så hurtigt som muligt med kulde.
Vores mobilitetsspray starter lige her: Mod blå mærker, spændinger, sportsskader og blokeringer er Cool Crackling-effekten i kombination med vores PhysioBoost det første valg.

Den giver god afkøling. Den innovative Navelo Mobility Spray er understøttet af en selvudviklet membranteknologi med mikroimpulser, som især kan hjælpe mod spændinger og blokeringer. Takket være Cool Crackling hjælper spray også mod ømme muskler eller blå mærker. Sprayen fungerer som om du får akupunktur og massage "ud af spraydåsen" - helt uden kemi og uden at irritere.

Tilbage til mere smidighed.

Membran-teknologi eller PhysioBoost-teknologi skaber en slags selvmassage. Som med en ordentlig massage forbedres mobiliteten generelt, og kroppen er i stand til at bevæge sig med alle dens led og muskler så fri for smerter og stress som muligt.

Afkøler, booster og styrker

Hvordan?
Spray spray-gelen målrettet
Vent et øjeblik
Massér den ind

Hvornår?
I akutte tilfælde
Før og under behandlinger & træning
Lindrer blå mærker, spændinger, sportsskader og blokeringer

Indhold:
150 ml