GranVital Coldspray

Udsolgt
173,00 DKK

GranVital Cold Spray

Køler, knitrer og styrker.

Tilbage til mere bevægelighed og mobilitet!

ColdSpray med GranVital-membranteknologien føles som en "massage på dåse". Selv når man sprøjter på, kan man mærke en behagelig afkølende mikroimpulseffekt, som fremmer regenerering af de berørte kropsdele og understøtter mobilitet.

Den specielle virkemåde for mikropulseffekten bliver synlig umiddelbart efter sprøjtning ved en let "knitren" på huden, hvilket stimulerer regenereringsprocessen.

Resultatet er mere mobilitet og en udfordring for de ømme muskler.

Selv i professionel sport, hvor denne produktteknologi allerede bruges med succes, ved vi, at kulde ofte er det bedste fysiske middel til at fremskynde regenerering ved akutte, undertiden smertefulde skader. Køling indsnævrer blodkar, stopper hævelse og reducerer betændelse. Læger bekræfter, at blå mærker, forstuvninger eller muskelspændinger endda skal behandles med kulde så hurtigt som muligt.

Dette er præcis, hvor GranVital Cold Spray kommer ind. Sammen med PureBodyPhysics © -teknologien kombinerer den regenerering og hurtig fremme af ny smidighed.

Ideel til spændinger, blå mærker, ømme muskler og blokeringer

Lager: Leveringstid er 2-3 dag(e)
Det valgte produkt kan desværre ikke bestilles.

PureBodyPhysics © -teknologien virker fysisk på cellerne med sin videnskabeligt udviklede produktsammensætning. Denne fysiske virkemåde betyder, at produkterne ikke kan overdoseres, og at der ikke er nogen bivirkninger.

Din nyfundne smidighed vil imponere dig!

Oplev en ny kropsfølelse - I dag og i fremtiden!

Indhold: 150 ml

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: