GranVital Ball Roller

78,00 DKK

eksklusiv forsendelse

GranVital Ball-Roller
Varme får vores organisme til at fungere. Det udvider blodkarrene, og transportsystemerne kan arbejde hurtigere. Antistoffer fra vores immunsystem kan således nå "brugsstedet" hurtigere, og affaldsprodukter kan transporteres hurtigere væk. 

De smertefrigørende signalstoffer fjernes hurtigere fra det berørte område og lindrer selve smerten. Varmen hjælper også til specifikt at slappe muskelgrupper af. Også her spiller udvidelsen af ​​blodkarrene ved hjælp af varme en afgørende rolle
Varme hjælper uanset hvor en stigning i cirkulationen bidrager til trivsel for at løse kroniske smerter / problemer eller blokeringer og spændinger. På samme tid forbedrer det elasticiteten af ​​sener og ledbånd.

Viden om emnet varme har ført til, at vi har udviklet GranVital med HotSense Effect. Anvendes specifikt til underliggende blokeringer og spændinger.

Mobility Roll-On giver varme uden irritation. Afslapper, løsner og komplementerer perfekt træning eller behandling. Dette produkt er specielt designet til den regenerative sektor. Hvis du har punktlige smerter, er roll-on din perfekte ledsager, for med varmen har smerten en stor modstander. Så glem alt om varmeplaster og brug den innovative Navelo Mobility Roll On.

Hygiejnisk og rent

Uden kemikalier og uden at irritere

Intensivt varmende og beroligende

Hvordan?

Anvend roll-on på en målrettet måde
Små doser er nok

Hvornår?

I akutte tilfælde
Før og efter behandlinger og træning
Lindrer underliggende spændinger og blokeringer

Indhold:

50 ml