Emmi-pet Professional Pakke

1.781,00 DKK

eksklusiv forsendelse

Emmi-pet Professionel pakke

Et sundt tandapparat til dyr har lige så positiv effekt som hos mennesker. Inflammation af tandkød, dannelse af tandsten, parodontose eller mekanisk fjernelse af tandsten i kombination med narkose medfører stor stress for dyret og dets ejer. Emmi®-pet er udviklet til at behandle eller endda forhindre sådanne forhold.

Det er vigtigt at desinficere dine hænder regelmæssigt, især om efteråret og vinteren, når influenzaepidemien er voldsom, da dette frigør dig fra bakterier meget mere effektivt end normal håndvask. Nitras Medical Skin and Hand Desinfektion er antibakteriel, antisvamp, duftfri og også velegnet til særligt følsom hud.

Black Scorpion latexhandskerne er ekstremt stabile og robuste. Ikke desto mindre giver deres tynde tekstur dig en optimal følelse af berøring. De er dermatologisk testede og har en minimeret allergi risiko. Brug disse højkvalitetshandsker under  behandling af ​​din firbenede ven.

emmi®-pet - Beskyt dig selv og dit dyr mod bakterier!

I årevis har emmi®-dent ultralydteknologien vist sin effektivitet til tandpleje af mennesker. Disse positive træk blev også målrettet, da vi udviklede vores emmi®-pet.

Et sundt tandapparat til dyr er lige så positivt som for mennesker. Tandkødsbetændelse, tandsten, paradontose eller mekanisk plak fjernelse under narkosei er en byrde for dyr og ejer. Emmi®-pet er udviklet til behandling af disse tilstande eller endda for at forhindre dem.

Med emmi®-pet behandles dit kæledyr på den mest behagelige måde. Emmi®-pet er lydløs under rengøring. Denne meget positive effekt på dit kæledyr bidrager til en betydeligt højere accept.

Ingen børstning - En stor fordel med tandkødsproblemer.

INDHOLD

  • 1 emmi®-pet Hånddel
  • 1 emmi® 100-240A Ladestation
  • 1 emmi®-pet A1/A2 Ultralyd børstehoveder
  • 1 emmi®-pet ZA Ultralyd tandcreme til dyr - 75ml
  • 10 emmi®-pet Palisanderstænger
  • 1 Nitras Medical Hud- und Hånddesinfektion - 250ml
  • 1 Black Scorpion Box Latexhandsker - Inhold: 100 stk.