Emmi - Saltblanding

214,00 DKK
Model/varenr.: 10201

emmi®-liv - saltblanding - 180g kapacitet

Sundhed starter i munden - især med ingredienserne!

Vores emmi®-life salt Mix (Himalaya, Lake Tuz salt og lavendel) er ideel til brug i dit køkken.
Selv små mængder give fødevarerne en typisk smag fra Middelhavet, og det kræver næsten ingen andre krydderier.
Fisk og skaldyr, grillet kylling og lam samt dips og saucer drager fordel af den behagelige smag fra syden.

Bestil nu vores høj kvalitet emmi®-livsaltblanding i den moderne og ædle saltmølle og giv din gane en kort flugt til den sydlige sol.

emmi®-livs saltblanding - sundhed starter i munden.

 

 

Sundhed starter i munden!

Himalayasalt - Kongens salt
Himalayasalt er den reneste form for salt i verden og benævnes ofte "hvidguld".
Himalayasaltet har eksisteret i mere end 250 millioner år på jorden, der indeholder en masse naturlige ingredienser, som er nøjagtigt de samme som menneskets elementer.
Himalayasalt har desuden en høj bioenergisk kvalitet.
Himalayasalt indeholder alle de mineraler, der er vigtige for menneskekroppen, er fri for skadelige stoffer, består af et stort antal haliter og er et glimrende alternativ til konventionelt salt.
For at bevare saltets renhed opsamles Himalayasaltet i hånden ind i bjerget, knust med sten og pakket i økologiske bomuldsposer.
Bruges af mange top- og gourmetkokke, og det en standard ingrediens i en række naturlige sundheds- og skønhedsbehandlinger, saunaer og dampbad.

Tuz Gölü salt - 3.000 år gammelt salt fra højlandene i Tyrkiet.
Om vinteren er det isblå, om sommeren nogle gange snehvidt ...
Tuz Gölü betragtes med 32,9% saltindhold som en af ​​de salte søer i verden. Beliggende i det tørre højland mellem Ankara, Konya og Aksaray.
Saltsøen har ingen afstrømning og fodres kun af nedbør, ca. 250 millimeter om året og grundvandet.
I sommermånederne oprettes et krystallinsk saltlag. Afhængigt af vinklen på det indkommende lys kan overfladen af ​​søen påtage sig forskellige farver.
Om vinteren øges vanddybden af ​​søen med 60 til 80 centimeter, som opløser saltet i de dybere lag, og vandet er rig på natrium og chlorid. I sommermånederne fordampes vandet, og et saltlag ca. 12 cm tykt med et natriumchloridindhold på ca. 98% forbliver. Kalciumindholdet er ca. 0,34%, og magnesiumindholdet er ca. 0,05%. Hvert år dannes der derfor et nyt saltlag, der er mined fra august.

Lavendel
Lavendel med sin intense duft holder ikke kun linnedskabet fri for møller, men det er også godt for din kost. Udover lugten og smagen har lavendel også en helbredende virkning, som allerede værdsat de romerske legionærer. Allerede i middelalderen blev lavendel opdaget som ingrediens og bruges stadig ofte i middelhavsretter.
Lavendel salt er et aromatiseret krydderur eller urte salt, der består af naturlige salt og lavendel blomster. Lavendel findes hovedsagelig i Middelhavet og det sydfranske franske køkken. Lavendel salt giver mad en typisk provencalsk smag og duft.

Opbevar saltet mørkt og tørt og nyd på den måde den unikke aroma i lang tid.

emmi®-life saltblanding - sundhed begynder i munden.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: